november 2017

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden... In stijl en zonder zorgen afsluiten kan nog bij Blanckthys, maar wees er snel bij want er zijn nog maar enkele kamers beschikbaar eind december! Benieuwd hoe onze kamers eruit zien? Je kan nu virtueel door ons hotel wandelen, kijk snel verder en win leuke prijzen!

Kerstarrangement 2017

Nog geen plannen voor de aankomende kerstperiode? Wij hebben nog kamers beschikbaar! Bij ons kunt u zich heerlijk in de watten laten leggen. Het Voerense landschap is zeker even mooi in deze winterse periode. En dik ingepakt terugkomend van een wandeling door de bossen, smaakt de warme chocomel bij de open haard extra goed! Vanuit Voeren kan u ook ideaal de kerstmarkten van Luik, Maastricht, Aken, Valkenburg en Hasselt bezoeken. Allen op zeer korte rijafstand.

 

Alle onderstaande arrangementen zijn mogelijk van 20 t/m 27 december 2017. 

 

Inhoud arrangement

  • Verblijf in een tweepersoonskamer (naargelang beschikbaarheid gratis upgrading naar een ruime comfortkamer op 4* niveau).
  • Elke ochtend uitgebreid ontbijtbuffet.
  • Elke avond een 3-gangen Bourgondisch Kerstdiner, inclusief aperitief en amuse.
  • Informatiepakket van de omgeving met fiets en wandelroutes.
  • Flesje bubbels op de kamer bij aankomst.

 

Prijs:

1 nacht: € 82,50 pp

2 nachten: € 79,50 pppn

3 nachten: € 74,50 pppn

Prijzen op basis van 2 personen per kamer, exclusief toeristenbelasting à 2€ pppn, eenpersoonstoeslag à 25€ per nacht.

 

Bekijk hier alvast onze kerstmenu's.

 

 

> Meer info
Neem een kijkje bij ons in 3D

In samenwerking met D&T partners hebben wij een prachtige 3D scan van ons hotel laten maken. Je kan nu waar en wanneer je maar wilt een kijkje nemen in onze Pizzeria, Brasserie en natuurlijk al onze kamers! Neem snel een kijkje en denk terug aan dat heerlijk verblijf bij ons of zoek alvast een tafeltje uit voor de volgende keer! Bekijk het hotel in 3D hier, en vergeet de scan ook niet te liken en delen op onze facebook, hier gaan we de komende tijd leuke wedstrijden en speurtochten door de scan doen voor leuke prijzen!

> Meer info
Kinkenberg 6 | 3798 's Gravenvoeren
Tel: +32 (0)4/381.24.66
Fax: +32 (0)4/381.24.67
info@blanckthys.be
webdesign by Stardekk ×