www.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonnees www.e-mailinglist.beMarketingwww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonnees.Voordelenwww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonneesWatwww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonneesFaqwww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonneesContactwww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonneeswww.e-mailinglist.be: snel professionele nieuwsbrieven versturen naar duizenden klanten en abonneesInloggen
www.e-mailinglist.be: verstuur uw persoonlijke nieuwsbrief
www.e-mailinglist.be: mooie nieuwsbrief maken (grafische opmaak)Volledig gratis
www.e-mailinglist.be: versturen van e-zines100 gratis nieuwsbrieven
www.e-mailinglist.be: emailadressen beherencontacteer ons vrijblijvend
Extra voordelig nieuwsbrieven versturen: ontdek deze promotie
www.e-mailinglist.be: Elektronische uitnodigingen makenGratis templates
www.e-mailinglist.be: e-mail marketing500 nieuwsbrieven
www.e-mailinglist.be: adresbestanden beherenMin. 1 jaar

(prijs excl. BTW & ontwerp)
Snel en voordelig professionele nieuwsbrieven sturen naar duizenden klanten via www.e-mailinglist.be
E-mailinglist is een handige webbased tool om uw klanten via e-mailmarketing op de hoogte te houden van uw activiteiten. Op eenvoudige wijze kan u professionele nieuwsbrieven, e-zines, nieuws en persberichten opmaken, beheren, publiceren en versturen naar duizenden abonnees. Ontdek de creatieve en commerciŽle mogelijkheden die E-mailinglist U biedt.
Ok ik neem een abonnement, maar hoe langt duurt dat precies ?
Een abonnement gaat u aan voor de periode van een jaar, dit met een opzegtermijn van ťťn maand.
Wat is opt-in en opt-out ?
Het OPT-IN principe: uw klanten en prospecten schrijven zich vrijwillig in op uw lijst om nieuwsbrieven van u te ontvangen. Wie niet in de doelgroep of als 'uitgeschreven' staat, krijgt alsgevolg uw nieuwsbrieven niet.

Het OPT-OUT principe: iedereen die op uw opt-in lijst staat, krijgt steeds de mogelijkheid om zich op die lijst te laten uitschrijven.

Opt-in en opt-out gaan samen. Niemand zou u moeten vragen om uitgeschreven te worden van uw opt-in lijst, tenzij hij zich eerst zelf niet ingeschreven heeft. Een basisprincipe dat u beslist moet onthouden.
Wat is spam ?
Een groot aantal ongewenste elektronische berichten versturen, beter bekend als spam, neemt grote proporties aan. Daarom beschrijft een didactische nota (onder de vorm van vragen en antwoorden) het fenomeen, alsook de regels die erop van toepassing zijn.

De spamming in 24 vragen & antwoorden:
Aanvaardt E-mailinglist echt geen Spam?
Ja inderdaad, E-mailinglist aanvaardt echt geen Spam !

Er is een nieuwe wetgeving in BelgiŽ op het gebruik van e-mail voor commerciŽle doeleinden goedgekeurd. Je mag geen commerciŽle mailings versturen zonder de toestemming van de ontvanger.

Twee uitzonderingen:
  • de eigen klanten
  • de rechtspersonen.
Het delen van gegevens met andere bedrijven is tevens verboden. Dit alles in de strijd tegen "spam".

E-mailinglist.be is dus nadrukkelijk NIET bedoeld voor het verzenden van spam of ongewenste e-mail. Je kan hier dus ook geen adressen kopen !

Bedrijven of klanten die E-mailinglist.be daarvoor gebruiken worden offline geplaatst en kunnen geen aanspraak maken op restitutie van setup- en abonnementskosten.

Hoe bouw ik nu mijn eigen opt-in lijst op ?
De beste opt-in lijsten zijn diegene die u zelf opbouwt. Dat kan je door de e-mailadressen te verzamelen van uw klanten en prospects.

Het best en meest efficiŽnt, aangezien het direct en automatisch gebeurd, is via het invulformulier op uw website. Maar ook via invulformulieren op uw advertenties, kaartjes of via de telefoon..

Zorg er voor dat uw klanten en prospects steeds weten wat de voordelen zijn om hun e-mailadres op te geven.
Onze FAQ word regelmatig aangevuld met nieuwe vragen.